Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

papaman2163

8. 3. 2011 23:22
aktéři projektu

Pokud se podíváme více do zákulisí, figurují v tomto projektu jména zastupitelů společnosti webcorp  a to Petr Halv* a Jan Juříče*, jež nejen, že zaměstnávájí načerno studenty na it práci pro jejich firmu (platí jim, jak se jim chce- nebo spíšnechce´?:)->> vyplatí se. ale co ucho mé zaslechlo stojí i za okopíravaným webovým portálem na hledání modelingových talentů, takže nic nového pod sluncem. díky autoru článku se snad vytvoří nameee.com náležitá publicita aby se dílo zadařilo, jak se nemá, ;-D Samozřejmě nedivil bych se, kdyby výše v komentářích přispívající pan FIOMAN byl jeden z nejmenovaných aktérů. wow.

0 0
možnosti
JM

jennyfor

7. 3. 2011 22:37
Naprostý souhlas

Ale ani logické argumenty nic nezmění na horečnatém lesku v očích jedné mé známé, která očekává obrovské zisky, neboť bude mezi prvními VIP členy a tím navždycky finančně zajištěna. No, kdo chce kam..... Já se budu dál, bohužel či bohudík, živit pouze prací...Také jsem si prověřovala majitele a je to opravdu zajímavé.

0 0
možnosti
B

bajo.ano

7. 3. 2011 17:46
Klasické letadlo

neboli "piramida" Rv!! ale určitě se najdou co na to skočí

0 0
možnosti
D

Draggo

7. 3. 2011 17:26
Vypada to jako letadlo,

chova se to jako letadlo - je to letadlo! :-P

0 0
možnosti
FF

fioman

7. 3. 2011 16:53
Zdravím Vás, pane Milane!

Já osobně si myslím, že je to velice dobrý projekt, který může přinést velice zajímavé příjmy, zvláště lidem v důchodovém věku, kteří momentálně nejvíce doplácejí na úspornou politiku naší všehoschopné vlády. Rv

Vstupní poplatek se sice jeví jako poměrně vysoký, nicméně vzhledem k budoucím příjmům jde skutečně o maličkost. Pokud tedy mohu hovořit za sebe, má celý tento projekt mou plnou podporu a mohu ho všem pouze doporučit. R^ Hezké odpoledne. F.F.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
Neustále sleduji zprávy a nahlas přemýšlím nad tím, jak se tento svět mění a co to znamená. Vedu si také blog s videoarchivem.

Bavit se spolu můžeme i na http://twitch.tv/juppeek